Recent Comments

  Recent Comments

   “Iesirea la lumina”, o expozitie personala de pictura a d-lui Octavian Popescu, la Libraria “Diverta-Hubertus”, joi, 7 iuli, ora 18.00

   afis_popescu

   “Ieşirea la lumina”, este o nouă expoziţie personală de pictură a d-lui Octavian Popescu, membru fondator al Asociaţiei Artiştilor Plastici din Judeţul Cluj, care va avea vernisajul, joi, 7 iulie, ora 18.00, la galeria de artă a Librăriei “Diverta-Hubertus”, B-dul 21 Decembrie 1989, nr.22, Cluj-Napoca.
   Vor prezenta: Eugen Cojocaru, scriitor şi critic de artă, Margareta Catrinu, artist şi Sabin Mircea Rus, preşedintele A.A.P. Cluj.
   Evenimentul va fi moderat de către d-na Mariana Enache, manager proiecte culturale.
   Surorile Clara, Teodora şi Tereza Man, componente ale grupului de copii “Ministar” din Cluj-Napoca, vor susţine un microrecital.

   Despre Octavian Popescu :
   În anul 1973 începe cursurile Şcolii Populare de Artă, la clasa prof. Liviu Florian, pe care o termină în 1976.
   Este membru fondator al Asociaţiei Artiştilor Plastici din Judeţul Cluj, înfiinţată în anul 1975.
   Ocupa funcţii de conducere în cadrul asociaţiei:
   – În anul 1987 este ales în Consiliul de Conducere al Asociaţiei Artiştilor Plastici din Judeţul Cluj, unde se ocupă de sectorul economic.
   – În anul 2003 este ales preşedinte al Asociaţiei Artiştilor Plastici din Judeţul Cluj, funcţie pe care o ocupă până în ianuarie 2016.
   – În prezent este vicepreşedinte cu probleme organizatorice în cadrul asociaţiei.
   Este la a 12-a expoziţie personala din timpul lungii sale activităţi artistice; în anii 1979 şi 1985 a obtinut titlul de “Laureat” la faza naţională a unor concursuri de artă plastică.
   A luat parte la toate activităţile asociaţiei şi, ca pictor, a participat la toate expoziţiile de grup şi colective care s-au organizat începând cu anul 1976.
   Are lucrări în colecţii particulare din ţară şi străinătate: Germania, Franta, Olanda, S.U.A.

   Comments are closed.