Recent Comments

  Recent Comments

   “PUZZLE”, EXPOZITIE DE GRAFICA LA LIBRARIA “DIVERTA-HUBERTUS” , B-DUL 21 DECEMBRIE 1989, NR.22, JOI, 21 APRILIE, ORA 18.00

   01-gabriela_mester_afis_expozitie
   Sub egida Primăriei şi a Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, Asociaţia Artiştilor Plastici din Judeţul Cluj în colaborare cu Librăria “Diverta-Hubertus” Cluj-Napoca, B-dul 21 Decembrie 1989, nr.22 va invita la expoziţia personală de artă grafică “Puzzle” semnată Gabriela MEŞTER, în data de 21 aprilie, ora 18.00 la galeria de artă “Diverta-Hubertus”.
   Moderatorul evenimentului: Mariana ENACHE
   Prezintă: Sabin MIrcea RUS
   D-na Gabriela MEŞTER este născută în Dej, la data de 28 decembrie 1957. Lucrează la Trezoreria municipiului Dej în calitate de consilier. Pictează de mică, în şcoala generală a activat în Cercul de Pictură al Casei Pionierilor din oraşul natal. Autodidacta până la absolvirea Şcolii Populare de Arte din Iaşi (“Titel Popovici”), unde a participat cu lucrări de grafică şi caricaturi la mai multe expoziţii de grup. A participat în Dej, de asemenea, la mai multe expoziţii de grup. Din anul 2016 este membră a A.A.P. Cluj şi expune în martie la C.C.U. Casino în cadrul expoziţiei colective de pictură “Poem de primăvară”.
   Este la prima expoziţie personală. Succes!

   Comments are closed.