Recent Comments

  Recent Comments

   “A.A.P. Cluj la 40 de ani”, expozitie aniversara de arta plastica la Biblioteca Judeteana “Octavian Goga” Cluj-Napoca

   invitatie-alb-829x410

   Joi, 2 iulie 2015, a avut loc vernisajul expoziţiei aniversare “A.A.P. Cluj la 40 de ani” a Asociaţiei Artiştilor Plastici Cluj.
   Evenimentul este organizat sub egida Primăriei Municipiului Cluj-Napoca si a Consiliului Judetean Cluj, de catre Asociaţia Artiştilor Plastici din Judetul Cluj şi Biblioteca Judeţeană „Octavian Goga” Cluj-Napoca şi se înscrie între demersurile realizate de A.A.P. Cluj pentru proiectul Cluj-Napoca, Capitală Culturala Europeană 2021.
   Au prezentat : scriitorul şi antropologul Hanna Bota şi omul de cultură Mircea Sabin Rus.
   Vernisajul a fost moderat de către d-na Mariana Enache, manager cultural şi Octavian Popescu, preşedintele A.A.P. Cluj.
   Eexpun peste 50 de artişti plastici la sediul central al Bibliotecii Judeţene „Octavian Goga” Cluj-Napoca .
   Doritorii pot vizita expoziţia în perioada 2-31 iulie 2015.
   Vreme de 40 de ani Asociaţia Artiştilor Plastici din Judetul Cluj a constituit o prezenţă spirituală ce a dăruit Clujului mai multă culoare, inocenţă şi prospeţime, lucru realizat şi cu sprijinul autorităţilor locale, Primăria Municipiului Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.
   Prin eforturi conjugate, A.A.P. Cluj a realizat numeroase expoziţii de artă, personale si de grup, colective, în localitate, în ţară sau în străinătate, tabere de creaţie si, a întărit relaţiile culturale ale urbei cu oameni de cultură din alte oraşe (Turda, Tirgu-Mureş, Satu-Mare, Alba-Iulia etc.)  făcând cunoscute în alte localităţi valorile culturale clujene.

   aapcluj-40 de ani

   Comments are closed.