Recent Comments

  Recent Comments

   “Culorile anotimpurilor”, expozitie personala de pictura Viorica Tilicea la Libraria “Diverta”

   01-afis-tiliceash658sh663sh664sh668

   Sub egida Primariei si Consiliului Local al Municipiului Cluj-Napoca, Casa de Cultura a Municipiului Cluj-Napoca si Libraria “Diverta”, B-dul 21 Decembrie 1989, nr.22, in colaborare cu Asociatia Artistilor Plastici din Judetul Cluj au organizat si vernisat , ieri, 12 iunie, ora 17.00, la galeria de arta a Librariei “Diverta”, expozitia de pictura “Culorile anotimpurilor” a artistei Viorica Tilicea.
   Viorica Tilicea este membra a Cenaclului de Arte Plastice “Atelier 11”, coordonator Adrian Corojan, care a prezentat artista :
   “Viorica Tilicea, artist plastic cu o fina experienta si sensibilitate cromatica, doreste ca, prin lucrarile sale expuse in simeza Librariei DIVERTA-HUBERTUS, sa ne readuca in suflet, sub privirile ochilor, dar mai ales sub cele ale inimii,crampeie-impresii din peregrinarile sale pe verticala temporala a sufletului, precum si pe cea orizontal-spatiala a geografiei: din Romania si, peste mari si tari, din Canada.
   Expozitia intitulata “Culorile anotimpurilor” o recomandam pentru surpriza inefabila pe care fiecare lucrare, peisaj sau flori, ne-o ofera, ca marturie tainica, pentru treceri-urme, artistice si umane, din excursul autoarei prin anotimpurile anului, simbiotic legate si determinate de cele ale anotimpurilor sufletului sau.
   Cea de-a 5-a personala Viorica Tilicea, prin cromatica discreta, coroborata cu tusele expresive ale culorilor, se constituie intr-o eficienta dieta spiritual-artistica, utila oricarui privitor.Multumim.Felicitari! “ (A.Corojan)
   Expozitia poate fi vizitata pana in data de 30 iunie 2014.

   Comments are closed.