Recent Comments

  Recent Comments

   Expozitie de pictura, “POPASURI” de Cornel Vana la Alba Iulia

   Pentru o luna, cu sprijinul Consiliului Local Alba Iulia si al Uniunii Artistilor Plastici Alba Iulia, artisul turdean Cornel Vana expune la Alba Iulia.

   Evenimentul a fost insotit de o lansare de carte : “Am sa vorbesc” de Zamfira Costan.

   Expozitia a fost deschisa prin cuvantul d-lui prof.dr.Traian Marza.

   Expozitia este deschisa pana in data […]

   “Rimetea 2012”, expozitie colectiva de pictura si fotografie artistica a artistilor plastici turdeni la Libraria “Diverta, str.Universitatii nr.1

   Expozitia colectiva de pictura si fotografie artistica “Rimetea 2012” a artistilor plastici turdeni din Societatea Culturala “Filarmonia” Turda, rezultat al unei tabere de creatie care a avut loc la Rimetea in perioada 19-29 august 2012, poate fi vizitata pana in data de 31 octombrie la Galeria Librariei “Diverta”, str.Universitatii nr. 1.

   October 14th, 2012 | Category: EVENIMENTE | Comments are closed

   Artista Monica Romanca pe simezele Galeriei de Artă “Unirea” din Târgu Mureş

   “Iată că, după Expoziţia “ApArte” găzduită de Polul Cultural Clujean în primăvara acestui an, manifestare ce a continuat periplul expoziţional iniţiat la «Dix neuvième salon de l’art du collage» de la Paris (Les Hauts de Bellevill) între 26 martie şi 7 aprilie 2012, şi Art in mind ”Reflection”, ce a avut loc în […]

   “Revenire in amurg”, o expozitie personala semnata Octavian Popescu

   Asociatia Artistilor Plastici din Judetul Cluj a vernisat in data de 27 septembrie la Restaurantul “Opera” Cluj-Napoca , expozitia personala de pictura a artistului plastic Octavian Popescu, presedintele A.A.P. Cluj, intitulata sugestiv “Revenire in amurg” .Artistul este la a 11-a expozitie personala.

   Expozitia a fost organizata in colaborare cu Polul Cultural […]