Recent Comments

  Recent Comments

   Va invitam la vernisaj!

   sigla

   Luni, 2 aprilie 2012, incepand cu ora 17.00 la Galeria Librariei “Diverta”, str.Universitatii, nr.1 va avea loc vernisajul expozitiei de pictura a d-nei Maria Cristea si d-lui Gabriel Vasile Dragan.

   Expozitia este organizata in parteneriat cu Polul Cultural Clujean de catre Asociatia Artistilor Plastici din Judetul Cluj.

   Moderator : […]

   “Masti”, “Cristal”, “De ce?”, arta decorativa si pictura a artistilor plastici din judetul Cluj,Mures si Satu-Mare

   _DSC0054

   Ieri, 6 martie, la Galeria de Arta a Librariei Diverta a avut loc vernisajul expozitiei “Masti” ; sub acest titlu generic, lucrarile d-nei Mihaela Pastor, designer, surprind prin ineditul lor si amintesc de mastile venetiene.

   Vernisajul expozitiei a fost urmat de o lansare de carte (dubla), Cartea indoielii-Zorile si Cartea indoielii-Amurgul […]

   “Cristal”, Galeria Librariei Diverta si “De ce?”, Galeria restaurantului “Rapsodia”, arta decorativa si pictura

   sh03

   Asociatia Artistilor Plastici din Judetul Cluj, A.A.P. Mures si A.A.P. Satu-Mare, Polul Cutural Clujean, Libraria Diverta, str.Universitatii nr.1 si Galeria de Arta a Restaurantului Rapsodia, str.Napoca, nr.16 va invita in data de 6 martie 2012, incepand cu ora 16.00 la vernisajul expozitiei de masti a d-nei Mihaela PASTOR, iar de la ora 17.00 […]